dijous, 6 d’agost del 2015

Un camí de sorpreses al femení


"El camí cap a la tenda roja" ​és un curs dirigit a totes aquelles dones que volen descobrir/redescobrir la seva essència femenina tot reflexionant sobre un dels aspectes de la feminitat que és la maternitat.

El Camí el podríem definir ​també ​com un​ curs de preparació a la maternitat abans de ser mare... ​de fet, la meva experiència com a doula em diu que ​per la majoria de dones la maternitat és un tema desconegut fins al dia en el qu​al s'hi tro​ben ​....​ amb tot el que, aquest desconeixement, comporta.

Ser mare és un gran compromís que agafem amb l'univers, una gran responsabilitat, ja que els nostres fills són el futur de la humanitat​ i la forma de gestar-los, parir-los i criar-los és més important del que es creu​​...com a doula és el que intento transmetre​.


Em sento de dir també que El Camí no és un curs només per a dones que es volen quedar embarassades, El Camí és un curs per totes aquelles dones que tenen ganes de fer un viatge interior tot reflexionant sobre la maternitat, mirada des de diferents perspectives.

El Camí pot ajudar a sanar diferents aspectes de la maternitat, des del concepte que tenim sobre la maternitat en el seu sentit més ampli i profund, passant per la maternitat viscuda com a mare i com a filla.
És un curs que desperta preguntes que ajuda a entendre coses i possiblement a fer les paus amb elles (aquest és el nostre desig)...

El camí cap a la Tenda Roja és un itinerari dinàmic, sensorial, corporal, divertit i sobretot profund, fet de ​respostes genuïnes, "sorellanza" (germanor al femení) i calor humà.

Com a dones que som,​ ​necessitem nodrir-nos d'informació i vivències femenines, necessitem en molts casos "fer net" i tornar a començar, necessitem tenir clar què volem realment i com aconseguir-ho, per no ser manipulades ​per​ la societat, per tornar a despertar l'instint innat, mamífer i pot ser un xic salvatge que viu dins de cada una de nosaltres.​..tot això és quelcom que va més allà del voler o no ser mare.

La creació d'aquest curs va ser per mi i per la companya amb qui col·laboro (la Sofia Cricchio) com el naixement d'un fill, desitjo que al mirar aquest projecte us​ transmeti la mateixa intensitat i llum que transmet la mirada d'un infant feliç.  

​No tardarem gaire en començar la gira de presentació del nou curs, un petit tastes del que serà El Camí, on intentarem que les participants assaboreixin l'energia que genera el treball entre dones, el "estar en cercle".

Aviat trobareu informació sobre on farem les xerrades de presentació i si voleu que venim al vostre poble/ciutat en fer-ne una no dubteu en contactar amb nosaltres.

Aquí us deixo el resum del programa de l'any passat perquè tingueu una idea del temari*. *Tingueu en compte que el temari tindrà variacions.